设为首页 收藏本站 亿万文档,必有所需

14cost acct test bank chapter 16

CostAccounting,14e(Horng;Chapter16CostAllocation:;Objective16.1;1)Whattypeofcostistheres;simultaneously?;A)byproductcost;B)jointcost;C)maincost;D)separablecost;Answer:B;Diff:2;Term


1234>>9

 

Cost Accounting, 14e (Horngren/Datar/Rajan)

Chapter 16 Cost Allocation: Joint Products and Byproducts

Objective 16.1

1) What type of cost is the result of an event that results in more than one product or service

simultaneously?

A) byproduct cost

B) joint cost

C) main cost

D) separable cost

Answer: B

Diff: 2

Terms: joint costs

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

2) All costs incurred beyond the splitoff point that are assignable to one or more individual products are called:

A) byproduct costs

B) joint costs

C) main costs

D) separable costs

Answer: D

Diff: 2

Terms: separable costs, splitoff point

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

3) In joint costing:

A) costs are assigned to individual products as assembly of the product occurs

B) costs are assigned to individual products as disassembly of the product occurs

C) a single production process yields two or more products

D) Both B and C are correct.

Answer: D

Diff: 3

Terms: joint costs

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

4) The ________ point is the juncture in a joint production process when two or more products become separately identifiable.

A) splitoff

B) joint product

C) process

D) end

Answer: A

Diff: 3

Terms: splitoff point, main products, joint products

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

5) The focus of joint costing is on allocating costs to individual products:

A) before the splitoff point

B) after the splitoff point

C) at the splitoff point

D) at the end of production

Answer: C

Diff: 3

Terms: joint costs, splitoff point

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

6) When a single manufacturing process yields two products, one of which has a relatively high sales value compared to the other, the two products are respectively known as:

A) joint products and byproducts

B) joint products and scrap

C) main products and byproducts

D) main products and joint products

Answer: C

Diff: 2

Terms: main products, byproducts

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

7) When a joint production process yields two or more products with high total sales values, these products are called:

A) main products

B) joint products

C) byproducts

D) scrap

Answer: B

Diff: 2

Terms: joint products

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

8) Byproducts and main products are differentiated by the:

A) number of units per processing period

B) weight or volume of outputs per period

C) amount of total sales value

D) None of these answers is correct.

Answer: C

Diff: 2

Terms: byproducts, main products

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

9) All of the following changes may indicate a change in product classification of a manufacturing process which has a splitoff point EXCEPT a:

A) byproduct increases in sales value due to a new application

B) main product becomes a joint product

C) main product becomes technologically obsolete

D) byproduct loses its market due to a new invention

Answer: B

Diff: 2

Terms: splitoff point, main products, joint products

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

10) Which of the following methods of allocating costs use market-based data?

A) Sales value at splitoff method

B) Estimated net realizable value method

C) The constant gross-margin percentage method

D) All of these answers are correct.

Answer: D

Diff: 1

Terms: sales value at splitoff, NRV, constant gross-margin percentage NRV method

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

11) Products with a relatively low sales value are known as:

A) scrap

B) main products

C) joint products

D) byproducts

Answer: D

Diff: 1

Terms: byproducts

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

12) Which of the following statements is true regarding main products and byproducts?

A) Product classifications do not change over the short run.

B) Product classifications do not change over the long run.

C) Product classifications may change over time.

D) The cause-and-effect criterion determines the classification.

Answer: C

Diff: 3

Terms: main products, byproducts

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

13) Outputs with zero sales value are accounted for by:

A) listing these various outputs in a footnote to the financial statements

B) including the items as a relatively small portion of the value assigned to the products produced during the accounting period

C) making journal entries to reflect an estimate of possible values

D) None of these answers is correct.

Answer: D

Diff: 3

Terms: byproducts

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

14) Outputs with a negative sales value are:

A) added to cost of goods sold

B) added to joint production costs and allocated to joint or main products

C) added to joint production costs and allocated to byproducts and scrap

D) subtracted from product revenue

Answer: B

Diff: 3

Terms: main products, byproducts

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

15) Joint costs are incurred beyond the splitoff point and are assignable to individual products. Answer: FALSE

Explanation: Joint costs are incurred prior to the splitoff.

Diff: 2

Terms: joint costs, splitoff point

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

16) Separable costs are incurred beyond the splitoff point that are assignable to each of the specific products identified at the splitoff point.

Answer: TRUE

Diff: 2

Terms: separable costs, splitoff point

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

17) Separable costs include manufacturing costs only.

Answer: FALSE

Explanation: Separable costs include manufacturing, marketing, distribution, and other costs. Diff: 2

Terms: separable costs, splitoff point

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

18) The focus of joint costing is assigning costs to individual products as assembly occurs.

Answer: FALSE

Explanation: The focus is accumulating costs incurred on the joint products.

Diff: 2

Terms: joint costs

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

19) Joint costs are the costs of a production process that yields multiple products simultaneously. Answer: TRUE

Diff: 1

Terms: joint costs

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

20) The juncture in a joint production process when two products become separable is the byproduct point.

Answer: FALSE

Explanation: The juncture in a joint production process when two products become separable is the splitoff point.

Diff: 1

Terms: byproducts, splitoff point

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

21) At or beyond the splitoff point, decisions relating to the sale or further processing of each identifiable product can be made independently of decisions about the other products.

Answer: TRUE

Diff: 1

Terms: splitoff point, main products, joint products

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

22) The products of a joint production process that have low total sales values compared with the total sales value of the main product are called joint products.

Answer: FALSE

Explanation: They are called byproducts.

Diff: 1

Terms: byproducts, joint products

Objective: 1

AACSB: Reflective thinking

三亿文库3y.uu456.com包含各类专业文献、中学教育、各类资格考试、幼儿教育、小学教育、高等教育、生活休闲娱乐、行业资料、应用写作文书、文学作品欣赏、外语学习资料、14cost acct test bank chapter 16等内容。

1234>>9

 


 

  【Top  点评

您可在本站搜索以下内容:

   

cost acct test bank chapter 16

阀门,气动执行器,电动执行器在化工,火电,钢厂各个部位的应用

高一数学对数和对数函数练习题

福州大学至诚学院毕业论文格式范本

毅昌股份:信息披露管理制度(2010年8月) 2010-08

消防验收资料目录清单

宏观经济学课件ch12

分部分项工程

哈金美国专利自学手册

公文写作练习题(二)

 

 

cost acct test bank chapter 1s 2011-10-11

  cost acct test bank ch... 33页 免费 intermediate acct chap... 23页 ...A) $10,s7s,000 B) $8,22s,000 C) $18,800,000 D) $16,000,000 ...

cost acct test bank chapter 17 2011-10-11

  17 Chapter Pensions an... 暂无评价 77页 免费 cost acct test bankcha.....16) The president of the Gulf Coast Refining Corporation wants to know why...

cost acct test bank chapter 10 2011-10-11

 Cost Accounting, 14e (Horngren/Datar/Rajan) Chapter 10 Determining How ... cost function Objective: 1 AACSB: Reflective thinking 16) All cost ...

cost acct test bank chapter 13 2011-10-11

 Cost Accounting, 14e (Horngren/Datar/Rajan) Chapter 13 Strategy, Balanced ...16) Measures of the balanced scorecardq;s learning-and-growth perspective ...

cost acct test bank chapter 18 2011-10-11

  intermediate acct test... 2q页 免费 Chapter 18 - Test Bank 暂无评价 s0...16) What cost is allocated to abnormal spoilage using the weighted-average ...

Chapter 16a test bank 2011-04-04

  Chapter 14a test bank 暂无评价 q页 免费 intermediate acct test b... ...Assume that digital cable TV operators each pay a fixed cost of $80,000...

Chapter 7 - Positve Acct Theory 2013-07-24

  chapter 13 acct 41页 免费 cost acct test bank chap... 4s页 免费 cost...Given that AASB 116 (IAS 16) allows entities a choice between the cost ...

Practice Test Zoology I Chapter 16 Mollusca Dr_免费... 2012-04-01

  Practice Test Chapter 11... 16页 免费 Psych 12AP Chapter 12, 1... 暂无评价 10页 免费 Chapter 16 Test Bank 37页 免费 cost acct test bank chap....

chapter_18_test_essay_ques 2012-04-01

  Chapter 18 - Test Bank 暂无评价 s0页 免费 cost acct test bank chap.....Junkers 16. “Prussian militarism” 17. Frederick II the Great 18. “the...

赞助商链接

 

别人正在看什么?

CPU温控技术的分析及其对策08

龙岩市各县最新城市总体规划修编(草案)84

54调研报告范例

经济重心的南移和民族关系的发展单元备课

观赏鱼养殖-考试大纲31

FA 用语辞典 英语-日语-韩国语 (简体中文)65

2015国家公务员考试行测:言语理解与表达60

八年级上 unit 5 Section A-116

《4.3解直角三角形及其应用》(第12课时)学案02

个人对照检查材料的版式要求74

赞助商链接