设为首页 收藏本站 亿万文档,必有所需

16cost acct test bank chapter 10-3

9)Ifthenumberofnewhiresi;A)$24,000;B)$10,667;C)$102,400;D)$40,000;Answer:C;Explanation:C)[8/(8+12+5;Diff:2;Terms:costestimation;Objective:3;AACSB:Analyticalskills;10)Whichcostestim


123456>>12

 

9) If the number of new hires is considered the cost driver, what amount of personnel costs will be allocated to Department A?

A) $24,000

B) $10,667

C) $102,400

D) $40,000

Answer: C

Explanation: C) [8 / (8 + 12 + 5)] × $320,000 = $102,400

Diff: 2

Terms: cost estimation

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

10) Which cost estimation method is being used by Todd Company?

A) the industrial engineering method

B) the conference method

C) the account analysis method

D) the quantitative analysis method

Answer: B

Diff: 2

Terms: cost estimation

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

Answer the following questions using the information below:

At the Christopher Company, the cost of the library and information center has always been charged to the various departments based upon number of employees. Recently, opinions gathered from the department managers indicate that the number of engineers within a department might be a better predictor of library and information center costs.

Total library and information center costs are $150,000.

Number of employees 125 500 125

The number of engineers 0 75 25

11) Which cost estimation method is being used by Christopher Company?

A) the quantitative analysis method

B) the industrial engineering method

C) the conference method

D) the account analysis method

Answer: C

Diff: 2

Terms: cost estimation

Objective: 3

AACSB: Communication

12) If the number of employees is considered the cost driver, what amount of library and information center costs will be allocated to Department A?

A) $100,000

B) $25,000

C) $0

D) $112,500

Answer: B

Explanation: B) [125/ (125 + 500 + 125)] × $150,000 = $25,000

Diff: 2

Terms: cost estimation

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

13) If the number of engineers is considered the cost driver, what amount of library and information center costs will be allocated to Department A?

A) $100,000

B) $25,000

C) $0

D) $112,500

Answer: C

Explanation: C) [0 / (0 + 75 + 25)] × $150,000 = $0

Diff: 2

Terms: cost estimation

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

Answer the following questions using the information below:

Jerry's TV and Appliance Store is a small company that has hired you to perform some management advisory services. The following information pertains to 2011 operations.

Sales (1,000 televisions) $ 900,000

Cost of goods sold 400,000

Store manager's salary per year 70,000

Operating costs per year 157,000

Advertising and promotion per year 15,000

Commissions (4% of sales) 36,000

14) What was the variable cost per unit sold for 2011?

A) $36

B) $436

C) $678

D) $400

Answer: B

Explanation: B) ($400,000 + $36,000) / 1,000 = $436 per unit

Diff: 2

Terms: cost estimation, slope coefficient

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

15) What were total fixed costs for 2011?

A) $678,000

B) $436,000

C) $242,000

D) $227,000

Answer: C

Explanation: C) $70,000 + $157,000 + $15,000 = $242,000

Diff: 2

Terms: cost estimation, cost function

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

16) What are the estimated total costs if Penny's expects to sell 3,000 units next year?

A) $1,550,000

B) $1,332,000

C) $1,671,000

D) $1,453,000

Answer: A

Explanation: A) $1,550,000 = $70,000 + $157,000 + $15,000 + [($400,000 + $36,000) / 1,000 ] × 3,000 Diff: 3

Terms: cost predictions

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

17) Which cost estimation method is being used by Jerry's TV and Appliance Store?

A) the industrial engineering method

B) the conference method

C) the account analysis method

D) the quantitative analysis method

Answer: C

Diff: 2

Terms: cost estimation, account analysis method

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

Answer the following questions using the information below:

Miller's Good Value Appliance Store is a small company that has hired you to perform some management advisory services. The following information pertains to 2011 operations.

Sales (5,000 microwave ovens) $ 1,350,000

Cost of goods sold 540,000

Store manager's salary per year 75,000

Operating costs per year 225,000

Advertising and promotion per year 25,000

Commissions (4% of sales) 67,500

18) Which cost estimation method is being used by Miller's Good Value Appliance Store?

A) the account analysis method

B) the conference method

C) the quantitative analysis method

D) the industrial engineering method

Answer: A

Diff: 2

Terms: cost estimation, account analysis method

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

19) What was the variable cost per unit sold for 2011?

A) $13.50

B) $108

C) $121.50

D) $186.50

Answer: C

Explanation: C) ($540,000 + $67,500) / 5,000 = $121.50 per unit

Diff: 2

Terms: cost estimation, slope coefficient

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

20) What were total fixed costs for 2008?

A) $932,500

B) $325,000

C) $250,000

D) $225,000

Answer: B

Diff: 2

Terms: cost estimation, cost function

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

21) What are the estimated total costs if Miller's expects to sell 6,500 units next year?

A) $932,500

B) $1,114,750

C) $1,017,500

D) $665,000

Answer: B

Explanation: B) $1,114,750 = $75,000 + $225,000 + 15,000 + [($540,000 + $67,500) / 5,000 ]× 6,500 Diff: 3

Terms: cost predictions

Objective: 3

AACSB: Analytical skills

22) The industrial engineering method of cost estimation is based on opinions from various departments and is quick and of low cost to apply.

Answer: FALSE

Explanation: The conference method of cost estimation is based on opinions from various departments and is quick and of low cost to apply.

Diff: 1

Terms: cost estimation, industrial engineering method

Objective: 3

AACSB: Communication

23) The account analysis method of cost estimation classifies account costs as fixed, mixed, or variable using qualitative judgments.

Answer: TRUE

Diff: 1

Terms: cost estimation, account analysis method

Objective: 3

AACSB: Reflective thinking

24) The account analysis method estimates cost functions by classifying various cost

accounts as variable, fixed, or mixed with respect to the identified level of activity.

Answer: TRUE

Diff: 1

Terms: account analysis method

Objective: 3

AACSB: Reflective thinking

25) The quantitative analysis method uses a formal mathematical method to identify cause-and-effect relationships among past data observations.

Answer: TRUE

Diff: 1

Terms: quantitative analysis method

Objective: 3

AACSB: Reflective thinking

三亿文库3y.uu456.com包含各类专业文献、中学教育、行业资料、外语学习资料、文学作品欣赏、幼儿教育、小学教育、各类资格考试、生活休闲娱乐、专业论文、应用写作文书、16cost acct test bank chapter 10等内容。

123456>>12

 


 

  【Top  点评

您可在本站搜索以下内容:

   

cost acct test bank chapter 10

ì?ú′ó?è??|óD???áêé??íò?í,?±êè?

?Ч???????2áó???e

?йú?? ?DD?? ????? ???

???? |?2??? ?a ??

Photoshop???????????????

2014??????|??D?D??a??e??????

???? |?2??? ?a ?á?

checkstyle eclipse

1??2013?gdp

 

 

cost acct test bank chapter 17 2011-10-11

  17 Chapter Pensions an... 暂无评价 77页 免费 cost acct test bankcha.....Answer: PRODUCTION COST WORKSHEET Physical Units 10,000 20,000 30,000 2s,...

cost acct test bank chapter 16 2011-10-11

  interdemiate acct test... 32页 免费 Chapter 16 Test Bank 37页 免费 ...$10.00 per liter Sales: The cost of purchasing 2,s00 liters of direct ...

cost acct test bank chapter 18 2011-10-11

  Chapter 18 - Test Bank 暂无评价 s0页 免费 cost acct test bankcha... ...A) Finished Goods 10,s60.28 Loss from Spoilage 10,s60.28 B) Loss from...

cost acct test bank chapter 1s 2011-10-11

  cost acct test bank ch... 33页 免费 intermediate acct chap... 23页 ...A) $10,s7s,000 B) $8,22s,000 C) $7,637,s00 D) $7,0s0,000 ...

cost acct test bank chapter 13 2011-10-11

 Cost Accounting, 14e (Horngren/Datar/Rajan) Chapter 13 Strategy, Balanced ...10) Riterq;s strategy is: A) product differentiation B) downsizing C) ...

test bank 10 2010-08-18

  Chapter_10_Test_Bank 8页 免费 投资学第7版Test Bank答... 26页 1下载券 Test Bank - Chap10 暂无评价 4页 1下载券 cost acct test bank ch... s8...

Chapter 10 test 2012-07-12

  Chapter_10_Test_Bank 8页 免费 cost acct test bank chap... s8页 免费 Chapter 2 test 2页 2财富值 test for chapter 3 3页 免费 Test for chapter ...

cost accounting test bank 1 2011-03-24

  uta acct 4302 test bank 1uta acct 4302 test bank 1隐藏>> CHAPTER 2 ...Direct materials Materials handling (10% of direct materials cost) Direct ...

cost accounting test bank 2 2011-03-24

  cost accounting test bank 2_管理学_高等教育_教育专区。University of texas acct 4302 test bankCHAPTER 20 QUIZ 1. Which of the following categories of ...

赞助商链接

 

别人正在看什么?

2014年杭州市公务员《党政领导干部选拔任用工作条例》知识测试08

70经典C语言程序设计100例1

中南财大组织文化21

59理查德·克莱德曼武汉钢琴音乐会

50不落尘的港湾

“慕课”的生命在于贴地而行26

英译汉试题中常见的重要短语及典型句型74

我的名字叫Python73

52建筑工程施工安全专业标准体系情况

山东省委党校在职研究生英语(下)2014作业题答案82

赞助商链接